Κανονισμοί συνοπτικά 2018-01-19T11:01:17+00:00

Συνοπτική λίστα βασικών κανονισμών:

 1. Απαγορεύεται η αφαίρεση της προστασίας ματιών για όλη την διάρκεια και για όλους τους χώρους του event.
 2. Απαγορεύεται η μεταφορά αρνητικών φημών. Τύπου: «Δεν βγαίνουν» , Δεν κάνουν», «Δεν δείχνουν, Δεν…..»
 3. Απαγορεύεται η απαίτηση  KILL και απαγορεύεται οποιαδήποτε λογομαχία με  αντίπαλο ή συμπαίκτη.
 4. Έχετε το δικαίωμα να αναφέρετε το νούμερο περιβραχιόνιου παικτών με ανάρμοστη συμπεριφορά στους διαχειριστές μετά το τέλος του event ενισχύοντας το WarZone Behaviour Control System.
 5. Απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς.
 6. Χρησιμοποιούμε μόνο βιοδιασπώμενα bbs.
 7. Διεκδικούμενα αντικείμενα της διοργάνωσης δεν τοποθετούνται σε κρύπτες τυχαία στο πεδίο, τοποθετούνται σε εμφανές μέρος και μόνο δίπλα ή μέσα σε κτίρια, control points (CP) και οχήματα. Εξαιρούνται οι πολύτιμοι λίθοι.
 8. Assault: 350 fps, 5 βήματα, mid cap με 60bbs, 800bbs συνολικά μαζί μας, ανεφοδιασμός στην βάση.
 9. DMR: 450 fps, 10 βήματα, mid cap με 60bbs, βολή κατά βολή, απαγορεύεται red dot, επιβάλλεται διόπτρα, 800bbs συνολικά μαζί μας, ανεφοδιασμός στην βάση. Ισχύουν ειδικές προϋποθέσεις χαρακτηριστικών αεροβόλου.
 10. Sniper: 550 fps, 25 βήματα, κινητού ουραίου, 500bbs συνολικά μαζί μας, ανεφοδιασμός στην βάση.
 11. Support: 400 fps, 10 βήματα, 3000bbs συνολικά μαζί μας, βάρος άνω των 5 κιλών, ανεφοδιασμός στην βάση.
 12. Απαγορεύονται αυστηρά High cap γεμιστήρες .
 13. Ρόλοι DMR & Sniper δεν παίζουν την νύκτα και απαγορεύεται να πλησιάζουν κτίρια στα 15 μέτρα για λόγους ασφαλείας.
 14. Respawn πραγματοποιείται ανά μισή ώρα στην βάση μας, στα CP που ελέγχουμε και σε μεταφερόμενες σημαίες που έχουμε τοποθετήσει.
 15. Δέχτηκα bb! Φωνάζω HIT!! Βγάζω πορτοκαλί γιλέκο σήμανσης και κάθομαι κάτω για τρία λεπτά, μετά κάνω bleed out και κατευθύνομαι για respawn. Εναλλακτικά καλώ medic.
 16. Έχω την δυνατότητα να σταθεροποιώ (stabilization) τον τραυματία μακριά από την πρώτη γραμμή μάχης για 10 λεπτά, εκεί μπορεί να δεχτεί medic.
 17. Οι νεκροί/τραυματίες κατά την διάρκεια της νύχτας δείχνουν ότι είναι εκτός παιχνιδιού χρησιμοποιώντας κόκκινο φως τύπου Flasher (ποδηλάτου).
 18. Εάν δεχτεί bbs το αεροβόλο μας συνεχίζουμε με το ίδιο. Οι νεκροί/τραυματίες δεν μιλούν, δεν τρέχουν και δεν ερευνούν θέσεις αντιπάλων.
 19. Όσοι παίκτες φέρουν κάποιο είδος βαθμού μπορούν να επικοινωνήσουν με ανώτερους τους μετά από 10 λεπτά που θα τεθούν εκτός παιχνιδιού.
 20. Παίκτες εντός καμπίνας οχήματος δεν βάλλουν και δεν βάλλονται.
 21. Το όχημα όταν τεθεί εκτός, βγαίνει κόκκινη σημαία ή τοποθετούνται πορτοκαλί γιλέκα σήμανσης και στις δυο πλευρές και μένει ακινητοποιημένο για 5 λεπτά. Μεταφέρεται στην βάση για respawn 30 λεπτών της ώρας.
 22. Το όχημα/ελικόπτερο δεν βάλει και δεν βάλλεται, οι παίκτες εντός βάλλονται και βάλλουν μόλις πατήσουν στο έδαφος.
 23. Ο Medic δεν μπορεί να κάνει medic στον εαυτό του. Μόνο στην περίπτωση που του γίνει stabilization και έχει απομακρυνθεί από την πρώτη γραμμή μπορεί να κάνει medic στον εαυτό του.

This post is also available in: Αγγλικα