Ποιοι είμαστε 2018-01-19T11:01:21+00:00

2-05


Ποιοι είμαστε

Καλώς ήρθατε,

Η συνάντηση airsoft, War ZONE, είναι ένα τριήμερης διάρκειας παιχνίδι airsoft που οργανώνεται από την ομάδα του Σωματείου airsoft R.A. Action. Διοργανώνεται ετησίως στο Ρέθυμνο και αναφέρεται σε όλων των ειδών τους παίκτες airsoft.

Η ομάδα της R.A. Action δημιουργήθηκε από την ανάγκη μας να εξελίξουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι. Έως και σήμερα, η  R.A. Action έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πάνω από 20 airsoft event σεναρίου. Επιδίωξη της ομάδας είναι να συνδυάζει LARP και MILSIM χαρακτηριστικά στοχεύοντας στη δημιουργία περισσότερου ρεαλισμού και στην έντονα δυναμική εξέλιξη κατά τη διάρκεια των event!

Με τη συμμετοχή σας στο WarZone θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μια παράταξη όπου θα βιώσετε τη λειτουργία μιας στρατιωτικής βάσης, εμπλοκές μεγάλης κλίμακας με δεκάδες συμμετέχοντες, επιχειρήσεις μικρών ειδικών ευέλικτων μονάδων, βολές οπλών καμπύλης τροχιάς, ελαφριές μηχανοκίνητες και αερομεταφερόμενες μονάδες πεζικού.

Ο κύριος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε  υψηλού επιπέδου συναντήσεις αεροσφαίρισης δημιουργώντας  ρεαλιστική ατμόσφαιρα, προσφέροντας σε όλους τους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να βιώσουν μοναδικά συναισθήματα και εμπειρίες!!

Στις συναντήσεις που διοργανώνουμε βασικός στόχος μας είναι η διαφύλαξη και διατήρηση ενός υψηλού επίπεδου διοργάνωσης και από την πλευρά των συμμετεχόντων. Έχουμε υιοθετήσει αυστηρή πολιτική τήρησης των κανονισμών και φιλτραρίσματος των συμμετοχών. Παίκτες όπου δεν λειτουργούν σεβόμενοι τον κόπο και την προσπάθεια των διοργανωτών και των συμμετεχόντων θα απομακρύνονται και θα αποβάλλονται από την συνάντηση και από μελλοντικές διοργανώσεις μας!

Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να καταφέρουμε τον σκοπό μας! Να δημιουργήσουμε μοναδικές συναντήσεις airsoft, όπου οι παίκτες θα λαμβάνουν την μεγίστη δυνατή ευχαρίστηση!! Αυτό θα γίνει πραγματικότητα μόνο με την δική σας βοήθεια!

Εκ του Σωματείου της R.A. Αction

Στέλιος Μαθιουδάκης

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ.

WARZONE 4

WARZONE 3

WARZONE 2

WARZONE 1

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
“Πραγματικά ένα γεμάτο πεδίο! Δύο μέρες απόλαυσης σεναριακού παιχνιδιού και εναλλαγής καταστάσεων. Ποτέ δε μπορούσα να φανταστώ μικρός ότι κάποια στιγμή θα έπαιζα έναν ‘πραγματικό πόλεμο΄ ”
GRANDPIΤ • ASSAULT TEAM

ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

This post is also available in: Αγγλικα