Προσωπικά Στοιχεία
Προφίλ Airsofter
Σημείωση: Η ομάδα που παίζετε airsoft π.χ. Rethimno Airsoft
Σχετικά με τη διοργάνωση
Σημείωση: π.χ Shadow Warriors. Σας δίδεται η δυνατότητα να οργανώσετε την ομάδα σας. Χρησιμοποιήστε μια κωδική ονομασία (TEAMTAG) που θα έχετε μεταξύ σας συμφωνήσει, ώστε να μπορέσει η διοργάνωση να σας εντάξει στην ίδια ομάδα (COMPANY, PLATOON, SQUAD) με τους φίλους σας, εντός της παράταξης που θα επιλέξετε. Σε αντίθετη περίπτωση θα τοποθετηθείτε κατά την ευχέρεια της διοργάνωσης.
Σημείωση:Επιλέξτε ανάλογα, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις σας, αλλά και τις απαιτήσεις της μονάδας!
Σημείωση:Εάν σας ενδιαφέρει παραπάνω από ένα, σημειώστε τα στο τελευταίο κουτί. Η επιλογή σας δεν διασφαλίζει απαραίτητα τον ρόλο που θα παίξετε λόγω διαφόρων περιορισμών και αναλογιών που πρέπει να διατηρηθούν. Θα ενημερωθείτε σε περίπτωση αλλαγής.
Σημείωση:(π.χ. ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ) Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το όχημα σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη διοργάνωση για την αποδοχή του.
Τρόπος Πληρωμής

Συνολικό Κόστος Συμμετοχής

60

Για να λάβετε μέρος στη συνάντηση WarZone, θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά το σενάριο και τις παρατάξεις που εμπλέκονται και έπειτα:

 1. Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής (οι δηλώσεις συμμέτοχων λήγουν στις 10 Απριλίου 2018).
 2. Να παραδώσετε τη Δήλωση Ανάληψης Ευθύνης που θα σας σταλεί ένα μήνα πριν το event.
 3. Να καταβάλετε το κόστος συμμετοχής σας και όποιο άλλο κόστος προκύψει εντός δυο εβδομάδων από την ημέρα δήλωσης συμμετοχής (χρησιμοποιήστε πιστωτική κάρτα μέσω paypal ή καταθέστε σε τράπεζα το ποσό με αιτιολόγηση το όνομα σας, Λογαριασμός κατάθεσης Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: Σωματείο Αεροσφαίρισης "Ρ Α ΔΡΑΣΗ" BIC/SWIFT: ETHNGRAA IBAN: GR6401104600000046000122039)

H R.A. Action λαμβάνοντας υπόψιν τις απαιτήσεις των παικτών και έχοντας ως κύριο στόχο την όλο και υψηλότερη ποιότητα παιχνιδιού θεσμοθετεί αυστηρό φιλτράρισμα των συμμετεχόντων στις διοργανώσεις της. Στο φετινό WarZone έχει οριστεί όριο συμμετοχών τα 250 άτομα. Αυτά θα φιλτράρονται μέσα από τον θεσμό των WarZone Trustees (Έμπιστος WarZone). Παίκτες που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει κατά την δήλωση συμμετοχής τους να δηλώσουν και έναν WarZone Trustee. Ο WarZone Trustee είναι υπεύθυνος να ελέγξει και να βεβαιώσει την ποιότητα παιχνιδιού και κυρίως νοοτροπίας του παίκτη που δηλώνει υπό την ευθύνη του. WarZone Trustee που έχουν επιλέξει παίκτες που έχουν δείξει ή θα δείξουν έλλειψη τιμιότητας, έντονα ανταγωνιστική και γενικά μη αποδεκτή νοοτροπία airsoft, όπως αυτή έχει οριστεί από την R.A. Action, θα αποκλείονται από τον θεσμό του WarZone. Σας παρακαλούμε να μας στηρίξετε στην προσπάθεια μας να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα και να δημιουργήσουμε ένα πραγματικά ποιοτικό event.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έχει οριστεί συγκεκριμένος αριθμός θέσεων ανά παράταξη και ανά μονάδα εντός της κάθε παράταξης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής. Δηλώσεις συμμετοχής που δεν εξοφλούνται εντός δυο εβδομάδων θα διαγράφονται.

Δήλωση συμμετοχών γίνεται έως και τις 10 Απριλίου! Έπειτα από τις 10 Απριλίου μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή στο info@warzone.gr, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη συμμετοχή σας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο info@warzone.gr.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί!

Κόστος συμμετοχής WarZONE 6

 • «First Wave» (για δηλώσεις συμμετοχών έως και 31 Δεκεμβρίου) Κόστος συμμετοχής: 60 €
 • «Second Wave» (για δηλώσεις συμμετοχών έως και 31 Μαρτίου) Κόστος συμμετοχής: 80 €
 • «Last Moment Wave» (για δηλώσεις συμμετοχών έως και 10 Απριλίου ) Κόστος συμμετοχής: 100 €

ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδος στο παιχνίδι
 • WarZone t-shirt
 • Team armband
 • Χάρτη πεδίου
 • Αποχαιρετιστήριο Γεύμα (λήξη παιχνιδιού)
 • Μια θέση σε σκηνή στρατιωτικού τύπου πολλών ατόμων (παρέχονται από τη διοργάνωση, εξαιρούνται κάποιες ειδικές μονάδες)