WarZONE 5 «The Green Zone»

//WarZONE 5 «The Green Zone»

WarZONE 5 «The Green Zone»

 

Για το 2017 η ομάδα διοργανωτών του Σωματείου Αεροσφαίρισης R.A. Action θα προσπαθήσει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία των παικτών που θα συμμετάσχουν στο WarZone 5 “The Green Zone”. Μερικές από τις βελτιώσεις και προσθήκες που θα παρουσιαστούν είναι:

 

Γενική οργάνωση

– Βελτιωμένη λειτουργία των υπαίθριων χώρων εστίασης στις δύο κεντρικές βάσεις (GRC, Octapus) με παροχή σπιτικού φαγητού.

– Υπαίθριες χημικές τουαλέτες  και υπαίθρια ντους στις βάσεις των GRC, Octapus & United Nations.

– Αύξηση του αριθμού των εθελοντών, έμπειρων παικτών, για την πληρέστερη κάλυψη όλων των θέσεων οργάνωσης και διαχείρισης του event.

– Δημιουργία WarZONE forum για την αμεσότερη πληροφόρηση των συμμετεχόντων και την καλύτερη προετοιμασία των παρατάξεων.

-Μετάφραση του website μας «warzone.gr»  στην Αγγλική γλώσσα και προώθηση του event και εκτός των Ελληνικών συνόρων.

 

Gameplay

– Περαιτέρω ενίσχυση των Διοικητικών επιτελείων (ομάδων σχεδιασμού ειδικών αποστόλων και γενικής τακτικής) με έμπειρους παίκτες airsoft με ανεπτυγμένες γνώσεις στρατηγικής και τακτικών.

– Ενίσχυση της άμυνας των κεντρικών βάσεων με τη δημιουργία περιμετρικής περίφραξης και οχύρωση των πυλών εισόδου – εξόδου με υπερυψωμένες σκοπιές.

– Αύξηση των CQB εμπλοκών με την κατασκευή κτιρίων (διεκδικήσιμα χωριά) εντός του πεδίου.

– Εισαγωγή μεταφερόμενων κατασκευών οχύρωσης (τύπου entrenchments) και τοποθέτηση τους κατά τη βούληση των διοικητικών επιτελείων σύμφωνα με τις ανάγκες της μάχης.

– Αυστηρότερο filtering στις ομάδες ειδικού σκοπού κάθε παράταξης (special forces).

– Οχήματα μεταφοράς προσωπικού για κάθε παράταξη και ενίσχυση των μηχανοκίνητων μονάδων με τέσσερα επιπλέον οχήματα συνολικά.

– Εξασφάλιση μιας θέσης σε στρατιωτικές σκηνές για όλους τους συμμετέχοντες.

– Συνεχής ροή έκδοσης αποστόλων μέσω της ιεραρχίας από την Κεντρική Διοίκηση (mission orientated gameplay).

– Δίκυκλες μονάδες αναγνώρισης και ανίχνευσης

– Βελτίωση του gameplay με την υιοθέτηση της χρήσης κόκκινου φωτός τύπου flasher για τη δήλωση hit κατά την διάρκεια του βραδινού gaming και της χρήσης πορτοκαλί γιλέκου σήμανσης κατά τη διάρκεια της ημέρας (death rag).

 

Συμπεριφορά & Σωστή νοοτροπία

– Αναβάθμιση του WarZone Behaviour  Control System, του μέσου αναφοράς κάθε ανάρμοστης συμπεριφοράς από όλους τους συμμετέχοντες με στόχο το αυστηρό filtering των συμμετεχόντων. Όλοι οι παίκτες ελέγχουν όλους τους παίκτες και όλοι ελέγχονται από όλους!!!

– Περαιτέρω αύξηση του αριθμού και των αρμοδιοτήτων των διαχειριστών,  των παρατηρητών και των κρυφών συνδέσμων της διοργάνωσης (warzone trustees).

– Ενίσχυση των τυχαίων ελέγχων για: τον αριθμό bbs στις γεμιστήρες, τον τύπο γεμιστήρας, τη χρήση bio bbs, τον συνολικό αριθμό bbs ανά παίκτη και φυσικά τα FPS των αεροβόλων σε χρήση.

 Σας ευχόσαστε ένα καλό παιχνίδι!!!

Και μην ξεχνάτε: «Περνάμε καλά μόνο εάν και εφόσον και ο αντίπαλος μας περνάει καλά, και αυτό εξαρτάται από εμάς!!!!»

R.A. Action

 

 

 

This post is also available in: Αγγλικα

By | 2017-10-30T06:54:59+00:00 Οκτώβριος 13th, 2016|Νέα|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο WarZONE 5 «The Green Zone»