25th SPETSNAZ REGIMENT 2018-01-19T11:01:17+00:00

25th SPETSNAZ REGIMENT 

spets5% του συνόλου των παικτών.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Aεραποβατική ειδική μονάδα πεζικού του Ρώσικων Ειδικών Δυνάμεων, ειδικά εκπαιδευμένη σε αποστολές ανορθόδοξου πολέμου και με ειδικές διαπραγματευτικές ικανότητες.

ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Η διασφάλιση – ενίσχυση της επιρροής και των συμφερόντων της Ρωσίας στην περιοχή.

ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ: Δολοφονίες, αναγνωρίσεις στόχων, καταστροφές. Συλλογή και πώληση πληροφοριών. Αποστολές αναγνώρισης και παρακολούθησης. Δυνατότητα αξιοποίησης σε αεραποβατικές αποστολές.

ΤΥΠΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ: Επιθετική 90%, Μilsim 90%, Larp 90%

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΑΣ: Σε αυτή τη μονάδα οι παίκτες θα πρέπει να είναι ικανοί να συμμετάσχουν σε πολύωρες αποστολές κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της νύκτας. Απαιτείται καλή σωματική κατάσταση. Καλή προετοιμασία, εξοπλισμός για πολύωρη αναμονή σε δύσκολες συνθήκες (κρύο, υγρασία) και φυσικά δυνατότητα κάλυψης μεγάλων αποστάσεων με τα πόδια. Ικανότητες προσανατολισμού, καλής επικοινωνίας, χρήσης χάρτη και σωστή λειτουργία εντός της ιεραρχίας θεωρούνται βασικά. Η μονάδα λειτουργεί συνεχώς σε LARP mode και γενικά έχει σχεδιαστεί για extreme milsim LARP παίκτες airsoft.

240_f_92769634_tdwfii8alwv55yq5dfoykj9zu9ucartuΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ: Συμμετέχοντες σε αυτή τη μονάδα δεν μπορούν να αρνηθούν τη συμμετοχή τους σε οποιαδήποτε αποστολή. Μετά την αίτηση συμμετοχής σε αυτή την μονάδα αναμείνατε επιβεβαίωση από τη διοργάνωση. Υψηλό Filtering & περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Υποχρεωτική η κατοχή επιχειρησιακού αντίσκηνου ή η δημιουργία πρόχειρου καταφυγίου.

WIN CONDITIONS: Περισσότερους πολύτιμους λίθους από όλες τις παρατάξεις. Γραπτή συμμαχία με τους νικητές στη λήξη του event.

Χρώμα armband:. Γκρι

Ενδυμασία: Russian  BDU

Εξοπλισμός: Ανατολικού τύπου οπλισμός και εξοπλισμός.

BASED AT: MOBILE  SHELTER, REPOSITION READY

This post is also available in: Αγγλικα