GRC ARMY 2018-01-19T11:01:18+00:00

GRC   ARMY

grc

Διοικητής : Συνταγματάρχης Λάσκο

40% του συνόλου των παικτών.

Οι αντιφρονούντες. Αγαπούν τον τόπο τους, πολεμούν για ένα καλύτερο μέλλον και βρίσκονται υπό τη διοίκηση του Συνταγματάρχη Λάσκο. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα καλλιεργημένο διοικητή, με πολλές διπλωματικές γνώσεις, καθώς έχει διατελέσει για πολλά χρόνια στέλεχος του διπλωματικού σώματος της χώρας στο συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών. Θεωρείται, για πολλούς, ήρωας που κατάφερε και σήκωσε ανάστημα στο επιβληθέν καθεστώς. Έχει ξεχωρίσει για τις διαπραγματευτικές του ικανότητες και γενικά δείχνει να προτιμά την πολιτική λύση, χωρίς όμως να αγνοεί το πλεονέκτημα που θα του δώσει μια επιτυχία στο πεδίο της μάχης.

 

 

 

WIN CONDITIONS:

  • 070822-A-6849A-667 -- Scouts from 2nd Battalion, 503rd Infantry Regiment (Airborne), pull overwatch during Operation Destined Strike while 2nd Platoon, Able Company searches a village below the Chowkay Valley in Kunar Province, Afghanistan Aug. 22.Περισσότερους πολύτιμους λίθους από όλες τις παρατάξεις
  • Κατοχή και ασφάλιση όλων των χωριών της περιοχής &
  • Συγκέντρωση δέκα κιβώτιων στρατιωτικού εξοπλισμού μέχρι  την λήξη του παιχνιδιού

Χρώμα armband: Μπλε σκούρο.

Ενδυμασία: MULTICAM, ATACS, AOR, PENTACAMO, DESERT CAMO, ACU

 

Οι μονάδες των GRC:

GRC COMMAND

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Η κεντρική διοίκηση των GRC. Οργανωμένη σε:

command-6-Κεντρική Διοίκηση

-Διοίκηση Πεζικού & Ειδικών μονάδων

-Διοίκηση Επικοινωνιών

ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Συντονισμός και οργάνωση των δυνάμεων της GRC.

ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ: Σχεδιασμός επιχειρήσεων. Ανάλυση δεδομένων, κατασκοπία, διαβιβάσεις εντολών, διαπραγματεύσεις, ανακρίσεις.

ΤΥΠΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ: Μilsim 100%, Larp 100%

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΑΣ: Σε αυτή τη μονάδα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παίκτες που έχουν ικανότητες διοίκησης, στρατηγικής και οργάνωσης.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ: Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

BASED AT:  GRC MAIN CAMP

 

GRC HEAVY INFANTRY

grc-7ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Μονάδα πεζικού αποτελούμενη από άριστα εκπαιδευμένους και έμπειρους στρατιώτες. Αποτελούν τον κύριο όγκο των δυνάμεων των GRC.

ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Εκκαθάριση της περιοχής από όλες τις αντίπαλες δυνάμεις.

ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ: Επιθετικές & αμυντικές επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας. Προστασία στόχων υψηλής σημασίας.

ΤΥΠΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ: Επιθετική 70%, Μilsim 40%, Larp 20%

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΑΣ: Σε αυτή τη μονάδα οι παίκτες θα πρέπει να είναι ικανοί να συμμετάσχουν στις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Λίγες αποστολές κατά τη διάρκεια της νύκτας, όπως φύλαξη σημαντικών σημείων, στρατοπέδων, διασταυρώσεων κτλ.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ:   —————–

BASED AT:  GRC MAIN CAMP

 

GRC ELITE MECHANIZED

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Μονάδα αποτελούμενη από άριστα εκπαιδευμένους στρατιώτες. Ικανή να επιχειρήσει εντός λίγου χρόνου όπου απαιτηθεί.

octapus-mechanized-3

ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Κατάληψη στρατηγικών σημείων. Δυνατότητα άμεσης υποστήριξης με χρήση βαρέως οπλισμού.

ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ: Επιθετικές & αμυντικές επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας. Παροχή υποστήριξης σε επιχειρήσεις άλλων μονάδων. Μεταφορά προσωπικού. Θωράκιση στρατηγικών θέσεων υψίστης σημασίας.

ΤΥΠΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ: Επιθετική 70%, Μilsim 50%, Larp 40%

 

 

 

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΑΣ: Σε αυτή τη μονάδα οι παίκτες θα πρέπει να είναι ικανοί να συμμετάσχουν στις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ελάχιστες αποστολές κατά τη διάρκεια της νύκτας, κυρίως αποστολές περιφρούρησης και μεταφοράς μονάδων.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ: Για να ανήκετε σίγουρα σε αυτή τη μονάδα θα πρέπει να έχετε δικό σας όχημα ή να έχει κάποιος από την ομάδα σας. Όλοι σας θα έχετε δώσει τον ίδιο κωδικό συμμετοχής (Teamtag). Σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή σας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των θέσεων.

BASED AT:  GRC MAIN CAMP

 

GRC COMMANDO CORPS

4567ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ειδικά εκπαιδευμένη μονάδα πεζικού. Υψηλή επιχειρησιακή ικανότητα σε αποστολές υπό ανορθόδοξες συνθήκες. Απλά οι καλύτεροι!

ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Φύλαξη και προστασία στρατηγικών σημείων, δολιοφθορές, αναγνωρίσεις στόχων, καταστροφές, black ops.

ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ: Επιχειρήσεις μικρής κλίμακας, κυρίως πίσω από της γραμμές του εχθρού. Αποστολές αναγνώρισης και παρακολούθησης. Καταστροφή στόχων μεγάλης σημασίας. Αεραποβατικές αποστολές.

ΤΥΠΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ: Επιθετική 90%, Μilsim 70%, Larp 50%

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΑΣ:

Σε αυτή τη μονάδα οι παίκτες θα πρέπει να είναι ικανοί να συμμετάσχουν σε πολύωρες αποστολές κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της νύκτας. Απαιτείται καλή σωματική κατάσταση. Καλή προετοιμασία, εξοπλισμός για πολύωρη αναμονή σε δύσκολες συνθήκες (κρύο, υγρασία) και φυσικά δυνατότητα κάλυψης μεγάλων αποστάσεων με τα πόδια. Ικανότητες προσανατολισμού, καλής επικοινωνίας, χρήσης χάρτη και σωστή λειτουργία εντός της ιεραρχίας θεωρούνται βασικά. H μονάδα έχει σχεδιαστεί για milsim παίκτες airsoft.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ: Οι συμμετέχοντες σε αυτή τη μονάδα δεν μπορούν να αρνηθούν τη συμμετοχή τους σε οποιαδήποτε αποστολή. Filtering και περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Μετά την αίτηση συμμετοχής σε αυτή την μονάδα αναμείνατε επιβεβαίωση από τη διοργάνωση. Πιθανή η χρήση επιχειρησιακού αντίσκηνου.

BASED AT:  GRC MAIN CAMP & MISSION FOB SHELTER

This post is also available in: Αγγλικα