Loading...
Πληροφορίες παιχνιδιού 2018-01-19T11:01:21+00:00

Γενικά στοιχεία

ΠΟΤΕ:

Παρασκευή 4 Μαΐου έως Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Ώρα Check in: Παρασκευή 4 Μαΐου από 9:00πμ έως 2:00μμ

Ώρα έναρξης event: Παρασκευή 4 Μαΐου 4:00μμ

Λήξη συνάντησης: Κυριακή 6 Μαΐου 4:00μμ

ΠΟΥ:

Πεδίο: Αρκάδι, Ρεθύμνου. 30-40 λεπτά οδήγηση με κατεύθυνση νοτιοανατολικά του Ρεθύμνου.

Μέτριου – μεγάλου μεγέθους δασώδες πεδίο, η τοπογραφία της περιοχής περιλαμβάνει λόφους, κτίρια και επίπεδα τμήματα.

Λάβετε υπόψη ότι το πεδίο έχει ανώμαλα τμήματα και επικίνδυνα σημεία. Προτείνουμε την χρήση κράνους, γαντιών, επιγονατίδων και επιαγκωνίδων. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά την διάρκεια της νύκτας. Εξασφαλίστε ότι έχετε μαζί σας απαραίτητα φακό και άλλες συσκευές φωτισμού.

ΤΙ:

Μέτριας – Μεγάλης κλίμακας συνάντηση airsoft με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (250 παίκτες), με LARP και MILSIM στοιχεία, νυχτερινό σκέλος, κτίρια, οχήματα, όπλα καμπύλης τροχιάς.

Διάρκεια συνάντησης: 48 ώρες.

ΠΟΙΟΙ:

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος κατά την ημέρα διεξαγωγής της συνάντησης. Παίκτες όλων των τύπων παιχνιδιού (speedball, milsim, LARP, κτλ) από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό μπορούν να συμμετέχουν και έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν.

ΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ:

Έμπειρα διοικητικά επιτελεία

Μοναδικό ανάγλυφο πεδίου, ιδανικό για airsoft

Οχήματα μεταφοράς προσωπικού και υποστήριξης επιχειρήσεων

Όπλα καμπύλης τροχιάς

Filtering παικτών σε μονάδες με ειδικά χαρακτηριστικά

Συνδυασμός Urban και Woodland πεδίου

LARP & MILSIM στοιχεία

Μεγάλης κλίμακας εμπλοκές

Ειδικές επιχειρήσεις

Νυχτερινές αποστολές

Αερομεταφερόμενες μονάδες

Διαμονή όλων των συμμετεχόντων σε  σκηνές στρατιωτικού τύπου (παρέχονται από τη διοργάνωση, εξαιρούνται κάποιες ειδικές μονάδες)

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:

-Ικανότητα να λειτουργούν εντός μιας βασικής απλής ιεραρχίας και να υπακούουν σε εντολές.

-Ικανοί να ευθυγραμμίζονται με τους κανονισμούς της διοργάνωσης με τιμιότητα και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των διοργανωτών.

-Ενδυμασία, εξοπλισμός και στυλ παιχνιδιού συμφώνα με τον ρόλο τους.

-Όρεξη και θετική προσέγγιση χωρίς υπερβολικές και ακραίες συμπεριφορές.

ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ:

H R.A. Action λαμβάνοντας υπόψιν  τις απαιτήσεις των παικτών και έχοντας ως κύριο στόχο την όλο και υψηλότερη ποιότητα παιχνιδιού θεσμοθετεί αυστηρό φιλτράρισμα των συμμετεχόντων στις διοργανώσεις της. Στο φετινό WarZone έχει οριστεί όριο  συμμετοχών τα 250 άτομα. Αυτά θα φιλτράρονται μέσα από τον θεσμό των WarZone Trustees (Έμπιστος WarZone).  Παίκτες που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει κατά την δήλωση συμμετοχής τους να δηλώσουν και έναν WarZone Trustee. Ο  WarZone Trustee είναι υπεύθυνος να ελέγξει και να βεβαιώσει την ποιότητα παιχνιδιού και κυρίως νοοτροπίας του παίκτη που δηλώνει υπό την ευθύνη του. WarZone Trustee που έχουν επιλέξει παίκτες που έχουν δείξει ή θα δείξουν έλλειψη τιμιότητας, έντονα ανταγωνιστική και γενικά μη αποδεκτή νοοτροπία airsoft, όπως αυτή έχει οριστεί από την R.A. Action, θα αποκλείονται από τον θεσμό του WarZone.  Σας παρακαλούμε να μας στηρίξετε στην προσπάθεια μας να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα και να δημιουργήσουμε ένα πραγματικά ποιοτικό event.

ΠΡΟΣΟΧΉ: Έχει οριστεί συγκεκριμένος αριθμός θέσεων ανά παράταξη και ανά μονάδα εντός της κάθε παράταξης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής. Δηλώσεις συμμετοχής που δεν εξοφλούνται εντός δυο εβδομάδων θα διαγράφονται.

Δήλωση συμμετοχών γίνεται έως και τις 10 Απριλίου! Έπειτα από τις 10 Απριλίου μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή στο info@warzone.gr, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη συμμετοχή σας.

Κόστος συμμετοχής War ZONE:

-«First Wave» (για δηλώσεις συμμετοχών έως και 31 Δεκεμβρίου) Κόστος συμμετοχής  : 60 €

-«Second Wave» (για δηλώσεις συμμετοχών έως και 31 Μαρτίου) Κόστος συμμετοχής  : 80 €

-«Last Moment Wave» (για δηλώσεις συμμετοχών έως και 10 Απριλίου ) Κόστος συμμετοχής  : 100 €

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται:

 • Είσοδος στο παιχνίδι
 • WarZone t-shirt
 • Team armband
 • Χάρτη πεδίου
 • Αποχαιρετιστήριο Γεύμα ( λήξη παιχνιδιού)
 • Μια θέση σε σκηνή στρατιωτικού τύπου πολλών ατόμων (παρέχονται από τη διοργάνωση, εξαιρούνται κάποιες ειδικές μονάδες)

Για να συμμετάσχετε θα πρέπει να:

 1. Ακολουθήσετε το link πάνω δεξιά για τη δήλωση συμμετοχής. Εκεί επιλέγετε την παράταξη και τη μονάδα με την οποία θέλετε να συμμετάσχετε. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 2. Φέρετε μαζί σας και παραδώστε υπογεγραμμένη, κατά την εγγραφή σας στο πεδίο, τη δήλωση ανάληψης ευθύνης που θα σας σταλεί ηλεκτρονικά.
 3. Αποστείλετε αποδεικτικό κατάθεσης του κόστους συμμετοχής στο email: info@warzone.gr με θέμα «Αποδεικτικό».

-Λογαριασμός κατάθεσης Εθνική Τράπεζα: Σωματείο Αεροσφαίρισης    «Ρ Α ΔΡΑΣΗ» GR6401104600000046000122039

-Paypal/credit card πληρωμή στο: info@warzone.gr

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ – ΔΙΑΜΟΝΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ:

Για τους φίλους εκτός Κρήτης που θα συμμετάσχουν μπορούν να ταξιδέψουν με την ΑΝΕΚ (Δρομολόγιο Πειραιάς- Χανιά λιμάνι Σούδας- Πειραιάς). Εναλλακτικά μπορείτε να ταξιδέψετε μέσω αεροδρομίου Χανίων ή Ηρακλείου (πολύ καλές τιμές θα βρείτε με Ryanair από Χάνια).

Επίσης μπορείτε να στείλετε με μεταφορική εταιρία τον εξοπλισμό σας. Θα σας παραδοθεί στο πεδίο. Με το πέρας του event θα μας τον παραδώσετε πάλι (συσκευασμένο με τη διεύθυνση αποστολής) και θα διαχειριστούμε την μεταφορά τους. Διεύθυνση αποστολής:

Στέλιος Μαθιουδάκης

Ατσιπόπουλο,

Ρέθυμνο, 74100

τηλ.: 2831056164, 6948465155

Κόστος διαχείρισης  παραλαβής / αποστολής του εξοπλισμού σας (καταβάλλεται κατά την εγγραφή σας στο πεδίο).

Δέμα βάρους έως 20 κιλά – κόστος 20 €

Παλέτα βάρους έως 150 κιλά – κόστος 50 €

Λίγες λεπτομέρειες για το ταξίδι και τη διαμονή! Πλοία αναχωρούν κάθε βράδυ από Πειραιά προς Χανιά (Σούδα) και από Χανιά προς Πειραιά. Αναχώρηση 9:00 το βράδυ και άφιξη τα ξημερώματα κατά τις 6:30 στον προορισμό τους. Έξω από την είσοδο των πλοίων διατίθεται από την ΑΝΕΚ LINES, άνευ χρέωσης, χώρος αποθήκευσης (φορτηγό) οπού αποθηκεύονται τυχόν ογκώδεις αποσκευές από όσους ταξιδεύουν και παραλαμβάνονται πάλι το πρωί, κατά την άφιξη.  Το Αρκάδι είναι αρκετά κοντά στο Ρέθυμνο και οποίος θέλει μπορεί να διανυκτερεύσει στο πεδίο σε σκηνές της διοργάνωσης ή και να κανονίσει διαμονή σε καποιο ξενοχειακό κατάλυμα. Υπάρχουν διαμερίσματα ή επιπλωμένες κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαδίου. Εκ της διοργάνωσης θα έχει οργανωθεί  πούλμαν για να μεταφέρει τους συμμετέχοντες από το λιμάνι της Σούδας Χανίων στο πεδίο και το αντίθετο με κόστος 20 ευρώ/ατομο.   Κάθε χρόνο  χορηγοί μεταφοράς του event είναι οι ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES. Προχωρήστε σε έγκαιρη κράτηση θέσεων και λάβετε έκπτωση 50% στα εισιτήρια της μετακίνησης σας για το event (η έκπτωση αναφέρετε σε καμπίνες και οχήματα ανάλογα τη διαθεσιμότητα). Περισσότερα στο  info@warzone.gr

Για συμμετέχοντες που ταξιδεύουν από χώρες της Ευρώπης, σας ενημερώνουμε ότι η Κρήτη συνδέεται με πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις μέσω των αεροδρομίων Χανίων και Ηράκλειου. Ειδικά μέσω της εταιρίας Ryanair μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα προσιτές τιμές με προορισμό το αεροδρόμιο Χανίων.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία όσον άφορα στη μετάβαση σας στο πεδίο επικοινωνήστε μαζί μας στο info@warzone.gr, θα χαρούμε να βοηθήσουμε!

ΦΑΓΗΤΟ – ΝΕΡΟ – ΔΙΑΜΟΝΗ:

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν, εάν επιθυμούν, να κανονίσουν τροφή για τις ήμερες του παιχνιδιού. Προτιμήστε ξηρά τροφή. Απαγορεύεται αυστηρά η ανοικτή φωτιά. Επίσης, θα λειτουργούν υπαίθρια μαγειρεία εντός των δύο κεντρικών βάσεων (Octapus και GRC).  Θα υπάρχουν βυτία νερού εντός του πεδίου, οπού μπορείτε να ανεφοδιαστείτε.

Θα λειτουργεί γεννήτρια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στις κεντρικές βάσεις (Διοικητήρια) των Octapus και των GRC για την φόρτιση κινητών τηλεφώνων και μπαταριών.

Για όλους τους παίκτες διατίθεται μια θέση σε μεγάλες σκηνές στρατιωτικού τύπου 10-20 ατόμων  (με εξαίρεση συγκεκριμένες μικρές ειδικές μονάδες). Αυτό γίνεται κυρίως για λόγους καλύτερης διαχείρισης των παικτών και για αύξηση του ρεαλισμού.  Κάποιες ειδικές μονάδες θα χρειαστεί να φέρουν δικά τους αντίσκηνα. Θα πρέπει να είναι αποκλειστικά πράσινου χρώματος η γενικά στρατιωτικής απόχρωσης (στείλτε φωτογραφία στο email μας για έγκριση, σκηνές ανοιχτόχρωμες ή έγχρωμες δεν θα επιτραπούν για κανένα λόγο) Όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν υπνόσακο, υπόστρωμα και εάν επιθυμούν και κάποιο αδιάβροχο υλικό για κάτω από αυτό.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ:

Η δημιουργία ενός airsoft event με μοναδική ατμόσφαιρα, υψηλό επίπεδο τακτικής airsoft και ρεαλισμού με στόχο να προσφέρει ιδιαίτερα συναισθήματα στους συμμετέχοντες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ:

 1. ΑΦΙΞΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Παρασκευή 9:00 έως 14:00
 2. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ: 14:00 έως 15:00 (προετοιμασία κατασκήνωσης, μετρήσεις αεροβόλων)
 3. BRIEFING ΣΤΑ ΑΡΧΗΓΕΙΑ: 15:00 έως 16:00
 4. ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: 16:00
 5. ΕΝΑΡΞΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ 1ης ΗΜΕΡΑΣ: 19:30
 6. ΛΗΞΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ 1ης ΗΜΕΡΑΣ: 7:00 (ξημέρωμα Σαββάτου)
 7. ΑΦΙΞΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Σάββατο 11:00 έως 14:00
 8. ΕΝΑΡΞΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ 2ης ΗΜΕΡΑΣ: 19:30
 9. ΛΗΞΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ 2ης ΗΜΕΡΑΣ: 7:00 (ξημέρωμα Κυριακής)
 10. ΛΗΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: 16:00
 11. ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΔΙΟΥ: 16:00 έως 17:00
 12. ΕΝΑΡΞΗ ΓΕΥΜΑΤΟΣ-DEBRIEFING: 17:00
 13. ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: 18:00

Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους συμμετέχοντες:

Άφιξη:

Το check in desk  θα λειτουργήσει:

Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 14:00 και Σάββατο 9:00 έως 11:00 αυστηρά.

Όλοι οι συμμετέχοντες κατά την άφιξη τους επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους και μετρούν τα αεροβόλα τους (check in area)  και παραλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα κατά περίπτωση (armband, patches, εξοπλισμό, κτλ) . Έπειτα θα αφήσουν τα οχήματα τους στην ειδικά σημειωμένη περιοχή για κάθε παράταξη. Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται εκτός των ορίων του πεδίου. Απαγορεύετε αυστηρά να εισέλθετε με το όχημα σας μέσα στο πεδίο. Μπορείτε να αφιχθείτε στο πεδίο από τις 11:00 π.μ. της Πέμπτης . Εάν δεν μπορείτε να αφιχθείτε την προκαθορισμένη ώρα ενημερώστε τη διοργάνωση το συντομότερο. Ενημέρωση όσον αφορά στο σενάριο, διαδικασίες του παιχνιδιού θα πραγματοποιούνται στα διοικητήρια των παρατάξεων!

Ο καιρός:

Η συνάντηση θα διεξαχθεί ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Γενικά ο καιρός τις ημέρες της συνάντησης είναι ηλιόλουστος με μέση θερμοκρασία κατά την ημέρα στους 25 °C και κατά την νύχτα ελαφριά παγωνιά με θερμοκρασία γύρω στους 12 °C. Σε περίπτωση βροχής οι συμμετέχοντες πρέπει να προβλέψουν για όλα τα απαραίτητα, όπως αδιάβροχο κτλ.

Έλεγχος συμπεριφοράς και νοοτροπίας:

Εντός του πεδίου θα βρίσκονται διοργανωτές και σύνδεσμοι διοργάνωσης (game masters: ενεργοί παίκτες με σήμανση ή απλά παρατηρητές) οι οποίοι θα βοηθούν στη διεξαγωγή της συνάντησης. Έχουν το δικαίωμα, χωρίς συγκεκριμένη αιτία, να ελέγξουν κάθε συμμετέχοντα με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της συνάντησης και την ασφάλεια των παικτών. Μην σας φανεί περίεργο εάν κάποιος συμπαίκτης σας σας παρατηρήσει ή και ακόμα υποβάλει αίτημα στη διοργάνωση για παύση σας από το παιχνίδι, θα είναι σύνδεσμος διοργάνωσης.  Έλεγχοι fps, εξοπλισμού, ποσότητας bbs στις γεμιστήρες και χρήσης bio bbs θα πραγματοποιηθούν  τυχαία κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Παίκτες που δεν τηρούν τους κανονισμούς που έχουν τεθεί,  θα παύονται από τη συνέχεια του event.

Συμμετέχοντες οι οποίοι:

Δεν έχουν ρυθμίσει το αεροβόλο και τον εξοπλισμό τους σύμφωνα με τους κανονισμούς της συνάντησης,

Δεν συμπεριφέρονται με σεβασμό στους συμπαίκτες ή τους αντιπάλους χρησιμοποιώντας βωμολοχίες ή και σωματική επαφή,

Δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των διοργανωτών και των συνδέσμων διοργάνωσης,

Απαιτούν hit!,

Διαδίδουν φήμες για αρνητικές συμπεριφορές άλλων παικτών (δεν βγαίνουν, δεν κάνουν, δεν…., δεν…..!!! κτλ. – ότι βλέπετε ή νομίζετε ότι βλέπετε κρατήστε το για εσάς εάν δεν θέλετε να μιλήσετε σε σύνδεσμο διοργάνωσης),

θα παύονται από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα, σεβόμενη το κόπο της αλλά και την προσπάθεια όλων των παικτών, να τους αποβάλει από τη συνάντηση δίχως επιστροφή του καταβληθέντος κόστους συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα (και θεωρούμε απαραίτητο να αναφέρουν οτιδήποτε θεωρούν σημαντικό στους διοργανωτές) να ζητήσουν τον έλεγχο συγκεκριμένου συμμετέχοντα (πάντα με διακριτικό τρόπο και με αγάπη). Μπορείτε να διασφαλίσετε και οι ίδιοι την επιτυχία της συνάντησης, ασκείστε έλεγχο με όμορφο και ευγενικό τρόπο χωρίς ενδοιασμούς, ειδικά εάν βλέπετε πραγματικά κάτι λάθος. Στόχος της διοργάνωσης είναι να περάσουν καλά οι πολλοί και όχι όποιος δεν διαθέτει τη θετική – δημιουργική όρεξη και τη σωστή νοοτροπία airsoft.

Μην ξεχνάτε το σύνθημα μας!

Παίζω airsoft με στόχο να ευχαριστήσω τους αντιπάλους μου!!!

«Είμαι απόλυτα τίμιος, ανταγωνιστικός όσο χρειάζεται και σέβομαι την προσπάθεια των άλλων χωρίς εγωισμούς και νεύρα. Κανείς δεν θέλει ένα μη ανταγωνιστικό αντίπαλο, όπως δεν θέλει και έναν ανέντιμο αντίπαλο!! Είμαι ένας «θετικά ενεργός παίκτης», προβάλω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι βοηθώ ενεργά και εγώ στην επιτυχία της συνάντησης!!»

WarZone Behaviour Control System!! Εσείς είστε οι κριτές!!

Η ομάδα της R.A. Action δεν πιστεύει στην ύπαρξη κριτών σε ένα παιχνίδι airsoft. Uεωρεί ότι όλοι οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για το επίπεδο του παιχνιδιού και γενικά της διοργάνωσης.

Όλοι οι παίκτες, καθ’ όλη την διάρκεια του event, ελέγχουν και ελέγχονται.

Κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα να σημειώσει τοv αριθμό του περιβραχιόνιου κάποιου παίκτη (με διακριτικό και όμορφο τρόπο) που θεωρεί ότι υπέπεσε σε κάποιο σφάλμα ή ενήργησε ενάντια στους κανονισμούς. Δηλώστε το σε κάποιον διαχειριστή ή περιμένετε μετά το event όπου θα σας αποσταλεί ερωτηματολόγιο για τη δημιουργία feedback. Εκεί μπορείτε να δηλώσετε παίκτες με ανάρμοστη συμπεριφορά. Η ομάδα της R.A. Action θα συγκεντρώσει όλα τα στατιστικά στοιχεία και θα κινηθεί αναλόγως για την απομάκρυνση αυτών των παικτών από τα event της. Βοηθήστε και εσείς να γίνει το παιχνίδι μας καλύτερο!!!! Η ομάδα της R.A. Action έχει υιοθετήσει αυστηρή πολιτική απέναντι σε παίκτες που δεν έχουν τη σωστή νοοτροπία airsoft και αυτό γιατί το WarZone έχει δημιουργηθεί από και για τα μέλη της R.A. Action που αναζητούν το ποιοτικό airsoft. Δεν θα ανεχθεί καμιά αρνητική συμπεριφορά, καθώς δεν την ενδιαφέρει ούτε το μέγεθος του event, ούτε το πλήθος των συμμετεχόντων στο WarZone. Αυτό που είναι σημαντικό είναι το επίπεδο συμπεριφοράς των παικτών και κατ’ επέκταση η ποιότητα του παιχνιδιού μας!

This post is also available in: Αγγλικα